Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
Ingrediënten
100 gram rucola
1 bosje radijsjes ca. 150 gram
Olijfolie
Zout
Peper
Voorjaars rucolastamppot met Kaasschnitzel
Zoek jij nog inspiratie voor een makkelijk en lekker recept en dat met maar 5 ingrediënten? Probeer onze voorjaars rucolastamppot met de Garden Gourmet Kaasschnitzel.
BEREIDING
1. Kook de aardappels en bereid de groenten
2. Verwarm de radijsjes
Verwarm de radijsjes met een beetje olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.
3. Bak de Garden Gourmet Kaasschnitzels
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.
4. Maak de stamppot af
Verwarm de plantaardige melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
5. Garneer!
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Kaasschnitzels.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
73.2 gram
Energie
625.2 kilocalorieën
Vetten
24.7 gram
Eiwit
23.5 gram