Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Voorjaars rucolastamppot met Kaasschnitzel

Voorjaars rucolastamppot met Kaasschnitzel

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 30 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

100 gram rucola
1 bosje radijsjes ca. 150 gram
Olijfolie
Zout
Peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Voorjaars rucolastamppot met Kaasschnitzel

Zoek jij nog inspiratie voor een makkelijk en lekker recept en dat met maar 5 ingrediënten? Probeer onze voorjaars rucolastamppot met de Garden Gourmet Kaasschnitzel.

BEREIDING

1. Kook de aardappels en bereid de groenten

Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.

2. Verwarm de radijsjes

Verwarm de radijsjes met een beetje olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.

3. Bak de Garden Gourmet Kaasschnitzels

Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.

4. Maak de stamppot af

Verwarm de plantaardige melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.

5. Garneer!

Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Kaasschnitzels.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
73.2 gram
Energie
625.2 kilocalorieën
Vetten
24.7 gram
Eiwit
23.5 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.