Verwarm de oven tot 200 graden en leg bakpapier op de bakplaat bakpapier. Maak de bloemkool schoon, snijd hem in kleine roosjes, verdeel hem over de bakplaat en wrijf hem in met olijfolie.
Ingrediënten
1 pakje Garden Gourmet Veggie Spinazie-kaas Rondo
1 kleine bloemkool
25 gram paneermeel
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
2 eetlepels olijfolie
4 eetlepels yoghurt
1/4 limoen, sap en schil
Een paar takjes basilicum
granaatappelzaadjes
2 takjes lente-ui
1 handvol pijnboompitten
Zomersalade met Spinazie-Kaas Rondo
Probeer deze heerlijke, lichte vegetarische zomersalade met de Garden Gourmet spinazie kaas rondo, bloemkool en granaatappelpitjes, echt heerlijk!
BEREIDING
1. BEREID DE BLOEMKOOL
2. BEREID DE OVERIGE INGREDIËNTEN
Meng het paneermeel en de Parmezaanse kaas in een kom. Strooi dit mengsel over de bloemkoolroosjes en kook 15 minuten, of tot de bloemkoolroosjes gaar zijn. Meng de yoghurt met het limoensap, zout en peper. Bak de Garden Gourmet Vegetarische Spinazie-kaas Rondo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. SERVEREN
Verdeel de rijst over de borden en verdeel de gesneden Garden Gourmet Vegetarische Spinazie-kaas Rondo op het bord. Werk af met granaatappelpitjes, pijnboompitten, fijngesneden bosui, sesamzaadjes, basilicum, limoenschil en de yoghurtdressing.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
69.6 gram
Vetten
60.8 gram
Eiwit
35 gram