Kook de quinoa volgens de verpakking gedurende ongeveer 12 minuten tot hij gaar is. Giet af en laat afkoelen. Snijd de biet in blokjes en de radijzen in plakjes. Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in een beetje olie tot ze doorschijnend zijn. Voeg de bietblokjes toe en bak ze kort.
Ingrediënten
1 pakje Garden Gourmet Veggie Balls
200 g quinoa
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
1 gekookte biet
50 g rucola
6 radijzen
1 sinaasappel
1 citroen
Olijfolie
1 klein bosje dille
Zout en peper
Lente salade met quinoa en Veggie Balls
Ontdek de smakenmix van een heerlijke vegetarische salade, vergezeld van onze Veggie Balls.
BEREIDING
1.
2.
Meng het mengsel met de quinoa. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snijd in stukken.
3.
Meng het quinoa-mengsel voorzichtig met de rucola, sinaasappel en radijzen. Breng op smaak met olijfolie, citroenschil, sap, zout en peper. Bak de Garden Gourmet gemengde groenteballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4.
Schep de salade in een kom. Verdeel de balletjes en garneer met dille.