Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geniet van de lekkerste veggie barbecue

What's new

Het BBQ-seizoen komt eraan, dus het is tijd om de BBQ aan te steken en lekker plantaardig te grillen. Wij hebben enkele heerlijke tips voor een BBQ met onze plantaardige producten.

Tip 1: Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen!

Je zou verbaasd zijn hoeveel groenten er lekker smaken op de BBQ. Probeer onze Sensational Braadworst en ananas spiesjes voor een spannende combinatie van smaken of maak onze Mediterraanse salade, gemaakt van met onze gemarineerde filetstukjes en asperges de held van jouw BBQ. Met deze recepten ligt jouw grill binnenkort bomvol plantaardige lekkerheden om te delen. Als het op BBQ'en aankomt, kan zo'n beetje alles!

Tip 2: Maak de klassiekers eens heerlijk plantaardig

Dat is juist. Maak klaar wat je lekker vindt en geef er een plantaardige draai aan. Of dat nu een pittige hotdog is of een Marokkaanse stijl Kofta Kebab, je kan hem met onze producten in no time plantaardig maken. 

Tip 3: Denk aan de basis

Onze producten kunnen worden gegrild zonder dat het zweet je uitbreekt (tenminste, als je niet te dicht bij het vuur komt...), maar het is toch een goed idee om enkele basis BBQ-technieken te bekijken. Zorg ervoor dat je houtskool goed is opgewarmd en dat het vuur uit is. Begin te vroeg en je bent vuur aan het blussen, begin te laat en de warmte is verdwenen. Wat je ook op tafel hebt staan: zorg ervoor dat elk stukje zijn eigen plekje op de BBQ krijgt. Zo kan ieders lievelingshap in lekker sissen op een comfortabele afstand van elkaar.

Tip 4: Speel met kleur

Het plezier in koken gaat bijna net zoveel over het uiterlijk als over de smaak. En een grill die gevuld is met kleurrijke producten is een geweldige manier om je eetlust op te wekken. Dus ga voor rode paprika's, geroosterde asperges, of gegrild fruit en ontdek de schoonheid van een BBQ vol kleur. Steek de volgende keer als de zon schijnt die BBQ aan en geniet van de heerlijke sfeer van het buiten koken. Als je nog op zoek bent naar wat inspiratie om te beginnen, beijk dan zeker eens onze BBQ-recepten! "

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.