Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuw! De Sensational Marinated Filet Pieces

What's new

Ontdek een wereld van smaken met onze nieuwe Sensational Marinated Filet Pieces. Met een verrukkelijke smaakexplosie en sappige bite, zijn deze op soja gebaseerde filetstukjes heerlijk gemarineerd om jou een ongelooflijke ervaring te bezorgen!

Deze ongelooflijk lekkere vegan gemarineerde Filet Stukjes zijn gemaakt met plantaardige ingrediënten. Geef pit aan je maaltijden en gebruik ze in je favoriete gerecht. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en klaar in een korte tijd. Onze chef-kok creëerde unieke marinades door het selecteren van de beste combinaties van kruiden en specerijen geïnspireerd door de Mexicaanse, Mediterrane en Aziatische keuken.

Prikkel jouw zintuigen met onze Sensational Marinated Filet Pieces Asian Seasoning

Als je aan de Aziatische keuken denkt, denk je aan chilipepers, kaneel en gember. Precies wat er in de kruiden van onze Sensational Marinated Pieces Asian Seasoning zit. Ze zijn zoet en licht pikant van smaak (maar voel je vrij om ze pittiger te maken!). Ze passen uitstekend bij Aziatische noedels, salades met mango, komkommer en gemarineerde uitjes of een kokoscurry. Bekijk alle recepten hier!

Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Mediterranean Seasoning

Het zit in hun naam, onze Mediterraanse geïnspireerde variant past goed bij elk mediterraan gerecht, zoals een Italiaanse Quiche, een vegan paella of Mediterrane burrito. Kruiden zoals basilicum, tijm en oregano zorgen ervoor dat je jezelf direct aan de zonnige kant van het Middellandse Zeegebied voelt. Probeer het zelf!

Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Mexican Seasoning

Geef een rijke en pittige twist met onze Sensational Marinated Filet Pieces Mexican Seasoning

Onze Sensational Filet pieces Mexican Seasoning zijn sappig, mals, rijk en pittig van smaak. De Mexicaanse marinade van komijn, korianderzaad, gerookte paprika en chili, zal jouw zintuigen prikkelen. Ze zijn heerlijk in recepten zoals een klassieke Burrito Bowl, Mexicaanse gevulde paprika's of zoete aardappel-biet Tostada's. Ontdek hier onze gloednieuwe recepten!

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.