Gemarineerde veggie bals met rijst

Gemarineerde groenteballetjes met rijst

2 PORTIES
40 MIN
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Diepgevroren Groenteballetjes
25 ml sojasaus
½ el oestersaus
1 tl sesamolie
½ tl gember
½ el honing
½ tl knoflookpoeder
200 g witte rijst
2 stengels lente-ui, fijngesneden
1 el sesamzaad
2 el granaatappelpitjes
4 el maïs
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

1. 1

Bereid de marinade met sojasaus, oestersaus, sesamolie, gember, honing en knoflookpoeder. Voeg de groenteknoedels toe. Meng de marinade goed om de groenteballetjes en laat ze minstens 1 uur in de koelkast marineren.

2. 2

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.

3. 3

Verhit wat vetstof in een pan en bak de groenteballetjes rondom bruin in enkele minuten. Bewaar de marinade voor straks

4. 4

Verdeel de rijst over de kommen en werk af met de groenteballetjes, sesamzaad, lente-ui, granaatappelpitten en maïs. Werk tot slot af met de resterende marinade.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
31.2 gram
Vetten
23.5 gram
Eiwit
23 gram