Gemarineerde veggie bals met rijst

2 PORTIES Serving
40 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 verpakking Garden Gourmet Diepgevroren Groenjteballetjes
25 mililliter sojasaus
½ eetlepel oestersaus
1 theelepel sesamolie
½ theelepel gember
½ eetlepel honing
½ koffielepel knoflookpoeder
200 gram witte rijst
2 stengels lente-ui, fijngesneden
1 eetlepel sesamzaad
2 eetlepels granaatappelpitjes
4 eetlepels maïs
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Bereid de marinade met sojasaus, oestersaus, sesamolie, gember, honing en knoflookpoeder. Voeg de groenteknoedels toe. Meng de marinade goed om de groenteballetjes en laat ze minstens 1 uur in de koelkast marineren.

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.

Verhit wat vetstof in een pan en bak de groenteballetjes rondom bruin in enkele minuten. Bewaar de marinade voor straks

Verdeel de rijst over de kommen en werk af met de groenteballetjes, sesamzaad, lente-ui, granaatappelpitten en maïs. Werk tot slot af met de resterende marinade.