Bereid de marinade met sojasaus, oestersaus, sesamolie, gember, honing en knoflookpoeder. Voeg de groenteknoedels toe. Meng de marinade goed om de groenteballetjes en laat ze minstens 1 uur in de koelkast marineren.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Diepgevroren Groenteballetjes
25 ml sojasaus
½ el oestersaus
1 tl sesamolie
½ tl gember
½ el honing
½ tl knoflookpoeder
200 g witte rijst
2 stengels lente-ui, fijngesneden
1 el sesamzaad
2 el granaatappelpitjes
4 el maïs
BEREIDING
1. 1
2. 2
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3. 3
Verhit wat vetstof in een pan en bak de groenteballetjes rondom bruin in enkele minuten. Bewaar de marinade voor straks
4. 4
Verdeel de rijst over de kommen en werk af met de groenteballetjes, sesamzaad, lente-ui, granaatappelpitten en maïs. Werk tot slot af met de resterende marinade.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
31.2 gram
Vetten
23.5 gram
Eiwit
23 gram