Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
8ee597669ef46e5532705635f0097659_180104_Nuggets_with_roasted_sweet_potato_and_a_meal_salad_with_peanut_dressing.jpg

Nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade

Serving 4 PORTIES
Tijdsduur 30 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Nuggets
150 g gemengde sla
3 tomaten
1 komkommer
1 rode chili (fijngehakt)
1 teentje knoflook
3 el (40 gram) geroosterde pinda's
4 el azijn
5 el olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade

Vegetarische nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade met pindadressing, makkelijk te koken, heerlijk om te eten! | Garden Gourmet

BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2. Bak de zoete aardappel

Bestrooi de zoete aardappel met peper, zout en 2 el olijfolie. Zet de zoete aardappelen in de oven en gril ze in ongeveer 25 minuten gaar en zacht.

3. Bereid de groentes

Verdeel de sla over 2 borden, snijd de tomaten in stukjes en snijd of schil de komkommer in lange plakken.

4. Verdeel de groenten over de sla

Verdeel de komkommer, tomaat en zoete aardappel over de sla.

5. Maak de dressing

Roer 2 el olie door de azijn, chili en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.

6. Bak de nuggets en verdeel de salade

Bak de nuggets in de rest van de olie en hak de pinda's grof. Verdeel de nuggets en pinda's over de salade en besprenkel met de dressing.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
20.6 gram
Vetten
32.8 gram
Eiwit
23.5 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.