8ee597669ef46e5532705635f0097659_180104_Nuggets_with_roasted_sweet_potato_and_a_meal_salad_with_peanut_dressing.jpg

Veggie nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade

4 PORTIES
30 MIN
Gemakkelijk

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Nuggets
150 g gemengde sla
3 tomaten
1 komkommer
1 rode chili (fijngehakt)
1 teen knoflook
3 eetlepels (40 g) geroosterde pinda's
4 el azijn
5 el olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Verdeel de sla over 2 borden, snijd de tomaten in stukjes en snijd of schil de komkommer in lange plakken.

Roer 2 eetlepels olie door de azijn, chili en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de Garden Gourmet Nuggets in de rest van de olie en hak de pinda's grof. Verdeel de nuggets en pinda's over de salade en besprenkel met de dressing.

Verdeel de komkommer, tomaat en zoete aardappel over de sla.

Bestrooi de zoete aardappel met peper, zout en 2 eetlepels olijfolie. Zet de zoete aardappelen in de oven en grill ze in ongeveer 25 minuten gaar en zacht.