Verwarm de oven voor op 200 °C.
Ingrediënten
2 pakken Garden Gourmet Nuggets
150 g gemengde sla
3 tomaten
1 komkommer
1 rode chili (fijngehakt)
1 teentje knoflook
3 el (40 gram) geroosterde pinda's
4 el azijn
5 el olijfolie
Nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade
Vegetarische nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade met pindadressing, makkelijk te koken, heerlijk om te eten! | Garden Gourmet
BEREIDING
1. Verwarm de oven
2. Bak de zoete aardappel
Bestrooi de zoete aardappel met peper, zout en 2 el olijfolie. Zet de zoete aardappelen in de oven en gril ze in ongeveer 25 minuten gaar en zacht.
3. Bereid de groentes
Verdeel de sla over 2 borden, snijd de tomaten in stukjes en snijd of schil de komkommer in lange plakken.
4. Verdeel de groenten over de sla
Verdeel de komkommer, tomaat en zoete aardappel over de sla.
5. Maak de dressing
Roer 2 el olie door de azijn, chili en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
6. Bak de nuggets en verdeel de salade
Bak de nuggets in de rest van de olie en hak de pinda's grof. Verdeel de nuggets en pinda's over de salade en besprenkel met de dressing.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
20.6 gram
Vetten
32.8 gram
Eiwit
23.5 gram