8ee597669ef46e5532705635f0097659_180104_Nuggets_with_roasted_sweet_potato_and_a_meal_salad_with_peanut_dressing.jpg

Nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade

4 PORTIES
30 MIN
Gemakkelijk

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Nuggets
150 g gemengde sla
3 tomaten
1 komkommer
1 rode chili (fijngehakt)
1 teentje knoflook
3 el (40 gram) geroosterde pinda's
4 el azijn
5 el olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

1. 1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2. 2

Bestrooi de zoete aardappel met peper, zout en 2 el olijfolie. Zet de zoete aardappelen in de oven en gril ze in ongeveer 25 minuten gaar en zacht.

3. 3

Verdeel de sla over 2 borden, snijd de tomaten in stukjes en snijd of schil de komkommer in lange plakken.

4. 4

Verdeel de komkommer, tomaat en zoete aardappel over de sla.

5. 5

Roer 2 el olie door de azijn, chili en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.

6. 6

Bak de nuggets in de rest van de olie en hak de pinda's grof. Verdeel de nuggets en pinda's over de salade en besprenkel met de dressing.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Eiwit
23.5 gram
Koolhydraten
20.6 gram
Vetten
32.8 gram
Het recept is gemaakt met