Morceaux grillés Garden Gourmet

Brochettes van gemarineerde gegrilde stukjes

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 10 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Gegrilde Stukjes
1 lente-ui
1 el yakitori woksaus
1 tl sesamzaadjes
2 tot 4 cocktailprikkers
Verse bieslook
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Brochettes van gemarineerde gegrilde stukjes

Laat je deze Valentijnsdag inspireren met onze Vegetarische Gegrilde Stukjes Spiesjes met Yakitorisaus, makkelijk, heerlijk, en je wordt verliefd op de eerste hap!

BEREIDING

1. Prik de gegirlde stukjes met de gesneden lente-ui aan de spiesjes

Snijd de lente-ui in stukken van 1½ cm. Prik de gegrilde stukjes afwisselend met de lente-ui aan de spies.

2. Bestrijk ze met yakitori saus en bak de spiesjes

Bestrijk ze met yakitori saus. Bak de spiesjes enkele minuten aan beide kanten met een beetje olie in een antikleefpan.

3. Garneer de spiesjes en eet smakelijk!

Bestrooi met sesamzaad en fijngehakte bieslook.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
3.6 gram
Vetten
6 gram
Eiwit
13.9 gram