Morceaux grillés Garden Gourmet

Brochettes van gemarineerde gegrilde stukjes

2 PORTIES
10 MIN
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Gegrilde Stukjes
1 lente-ui
1 el yakitori woksaus
1 tl sesamzaadjes
2 tot 4 cocktailprikkers
Verse bieslook
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

1. 1

Snijd de lente-ui in stukken van 1½ cm. Prik de gegrilde stukjes afwisselend met de lente-ui aan de spies.

2. 2

Bestrijk ze met yakitori saus. Bak de spiesjes aan beide kanten met een beetje olie enkele minuten in een antikleefpan.

3. 3

Bestrooi met sesamzaad en fijngehakte bieslook.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
3.6 gram
Vetten
6 gram
Eiwit
13.9 gram
Het recept is gemaakt met