Mini wraps met gegrilde stukjes

4 PORTIES Serving
30 MIN Tijdsduur
Moeilijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Gegrilde Stukjes
4 kleine tortilla's
1 rode paprika
1 gele paprika
1 kleine courgette
1 rode ui
200 ml yoghurt
2 eetlepels mayonaise
1 citroen
Cayenne peper
Een beetje zout
Een beetje dille
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwarm de pan voor op laag vuur. Snijd de paprika's en courgette in reepjes en de ui in dunne halve ringen.

Bak de groenten in de pan tot ze knapperig zijn. Bak de gegrilde stukjes een paar minuten in een beetje olie in een pan. Vul de wraps met de groenten en de gegrilde stukjes en vouw ze als een hoorntje en zet ze vast met een spies. Leg ze op een bakplaat en bak ze vlak voor het serveren enkele minuten in de oven tot ze lichtbruin en vormvast zijn.

Meng de yoghurt met de mayonaise en breng op smaak met het citroensap en de schil, zout en peper. Roer de fijngehakte dille erdoor. Serveer de saus bij de wraps.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
33.64 gram
Eiwit
15.07 gram
Vetten
7.9 gram