2 PORTIES Serving
20 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pakket Sensational Burger Garden Gourmet
1 kleine rode ui
2 gegrilde gekonfijte paprika's
2 eetlepels quacamole (kant-en-klaar of huisgemaakt)
35 g veldsla
2 plakjes vegan smeltkaas
2 eetlepels tomatensalsa
1 groene en rode jalapenopeper
2 burgerbroodjes met sesam en maanzaad
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Snij de ui in ringen en de paprika in reepjes. Gril de ui kort en zet apart.

Snijd de hamburgerbroodjes in de lengte door en gril beide kanten tot grillsporen verschijnen.

Gril de hamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking en bedek ze met een nog hete plak kaas.

Verdeel de onderkant van de broodjes met guacamole. Bedek met veldsla en reepjes paprika en leg er cheeseburgers op.

Tonion, tomatensalsa en als je van pittig houdt, voeg een paar plakjes jalapeno toe. Plaats de deksels erop.