Snij de ui in ringen en de paprika in reepjes. Gril de ui kort en zet apart.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Sensational Burger
1 kleine rode ui
2 gegrilde gekonfijte paprika's
2 el guacamole (kant-en-klaar of huisgemaakt)
35 g veldsla
2 plakjes (vegan) smeltkaas
2 el tomatensalsa
1 groene en rode jalapeñopeper
2 burgerbroodjes met sesam en maanzaad
Spicy Senational Burger
Fan van pittige gerechten? Probeer deze Mexicaans geïnspireerde veganistische burger met jalapeños en onze plantaardige Garden Gourmet Sensational Burger.
BEREIDING
1. Snij de ui en de paprika
2. SNIJD HET BROODJE EN ROOSTER DEZE
Snijd de hamburgerbroodjes in de lengte door en gril beide kanten tot grilsporen verschijnen.
3. Gril de Sensational Burgers
Gril de Sensational Burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking en bedek ze met een sneetje kaas.
4. Bouw je burger
Verdeel de onderkant van de broodjes met guacamole. Bedek met veldsla en reepjes paprika en leg er de Sensational Burgers bedekt met kaas op.
5. Maak het af met tomatensalsa
Voeg tomatensalsa toe, en als je van pittig houdt, voeg een paar plakjes jalapeño toe. Plaats de bovenkant erop.

CULINAIRE TIPS
Deel
Serveer met ingrediënten met Mexicaanse smaak zoals nacho chips, crème fraîche, maïskolf, koriander, extra guacamole en limoen
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
65.6 gram
Vetten
42.1 gram
Eiwit
22.8 gram