Spiesjes van gemarineerde gegrilde stukjes

2 PORTIES Serving
10 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pakje Garden Gourmet Gegrilde Stukjes
1 lente ui
1 eetlepel yakitori woksaus
1 theelepel sesamzaadjes
2 tot 4 cocktailprikkers
Een paar sprietjes bieslook
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Snijd de lente-ui in stukken van 1½ cm. Prik de gegrilde stukjes afwisselend met de lente-ui aan de spies.

Bestrijk ze met yakitori saus. Bak de spiesjes aan beide kanten met een beetje olie enkele minuten in een antikleefpan.

Bestrooi met sesamzaad en fijngehakte bieslook.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Carbohydrates
3.38 g
Protein
13.59 g
Fats
5.59 g
The recipe is made with