Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Mosterd bagel

Bagel met lightly roasted pieces en mosterdsaus

Serving 4 PORTIES
Tijdsduur 20 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
4 bagels
20 g sjalotten
20 g waterkers
40 g geraspte wortelen
40 g walnoten
20 g augurken
125 plantaardige yoghurt
20 g volkoren mosterd
1 el verse peterselie
Wat knoflookpoeder
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Bagel met lightly roasted pieces en mosterdsaus

Zin in een broodje maar de traditionele combinaties beu? Spice it up en geniet van deze bagel! Makkelijk, vegetarisch en absoluut heerlijk.

BEREIDING

1. Bereid de lightly roasted pieces

Bereid de Garden Gourmet lightly roasted pieces volgens de instructies op de verpakking.

2. Maak de saus

Om de saus te maken: hak de peterselie en augurken heel fijn. Meng met knoflookpoeder naar smaak, mosterd en plantaardige yoghurt. Proef en corrigeer naar smaak.

3. Snijd de bagel doormidden en verdeel de saus en walnoten

Hak de walnoten fijn en snijd de sjalot in plakjes. Snijd de bagel doormidden en verdeel de saus over de twee helften. Verdeel de walnoten over de bodem van de bagel.

4. Beleg de broodjes

Werk af met de wortel, waterkers, de lightly roasted pieces en de sjalot. Bedek met de andere helft van de bagel.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.