Meng de fijngesneden peper, knoflook en gember met 1 el olie. Schep de Garden Gourmet lightly roasted pieces erdoor en laat 10 min marineren.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
1/2 rode peper
1 1/2 cm verse gember
1 el roerbak olie of sesam olie
1 teen knoflook
2 el sojasaus
Chinese roerbak met vegetarische lightly roasted pieces en notenrijst
Flinke trek maar weinig inspiratie? Probeer eens deze Chinese roerbak met vegetarische Garden Gourmet lightly roasted pieces en heerlike notenrijst. Boordenvol smaak en vullend!
BEREIDING
1. Bereid de lightly roasted pieces
2. Kook de notenrijst
Kook de notenrijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en houd warm met de deksel op de pan.
3. Roerbak de groenten
Roerbak de groenten in roerbakolie in een wok of grote koekenpan in ca. 4 min. knapperig gaar. Breng de groenten tijdens het wokken op smaak met de soyasaus en zoete chilisaus.
4. Voeg alles bij elkaar
Bak de lightly roasted pieces met de marinade enkele minuten al omscheppend in een pan.
5. Serveer het gerecht
Serveer de rijst met de groente samen met de Garden Gourmet Gegrilde Stukjes. Eet smakelijk!
Nutritionele informatie