Gelukkige Halloween!

What's new

Wil je je kinderen deze Halloween blij maken met een paar leuke veggie recepten? We hebben een aantal heerlijke recepten voor jou die je kan maken met onze Sensational Braadworst, Burger en Gehakt.

GRIEZELIGE PAPRIKA'S.

Boooo! Een kleine aanpassing aan jouw vegetarische gevulde paprika's en je krijgt deze pompoenachtige griezelige paprika's. Snij er angstaanjagende wezens uit en vul ze met wat Sensational Gehakt, bonen, rijst en tomaten. Klik hier om je eigen griezelige paprikafamilie te maken!

DE DUIVELSE BURGER.

Maak een vegetarische duivelsburger door onze Sensational Burger te gebruiken in combinatie met zwarte broodjes en pepers als hoorntjes. Maak je burger nog lekkerder en voeg alle groenten toe die je maar wilt. Neem een grote hap en maak je geen zorgen, hij bijt niet terug! Bekijk het recept hier.

GEMUMMIFICEERDE WORSTJES.

Maak deze mummies met onze Sensational Braadworst, rol het deeg rond de worst, gebruik wat mosterd voor de ogen en voeg ketchup toe om ze bloederig en lekker te maken! Klik hier om te ontdekken hoe je je eigen mummies kunt maken.

Deel jouw enge Halloweenrecepten met ons op Instagram met de hashtag #GardenGourmet.

Discover all our recipes here