Avocat farci

Gevulde avocado met VUNA

Serving 4 PORTIES
Tijdsduur 20 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

2 potten Garden Gourmet VUNA
2 rijpe avocado's
1 tomaat
1 kopje scheuten (alfalfa en rode koolscheuten)
½ kleine rode ui
1 theelepel zure room
1 limoen
1 plukje tuinkers
klein bosje koriander
zout & pepper
zwarte sesamzaadjes
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Gevulde avocado met VUNA

BEREIDING

1. Maak de vulling

Snipper de ui en snij de tomaat in blokjes. Hak de koriander.
Meng de ui, tomaat en koriander met VUNA.

2. Bereid de avocado's

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en pel de schil voorzichtig van het vruchtvlees. Besprenkel de avocado’s met limoensap en bestrooi licht met zout en peper.

3. Serveer het gerecht

Vul de avocado’s met de VUNA-salade en garneer ze met de scheuten en tuinkers. Bestrooi met sesamzaadjes.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving