Was en snij de appel met schil in blokjes.Snij de avocado doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en snij in blokjes. Snij de ui. Meng de appel, avocado en ui en besprenkel met citroensap.
Ingrediënten
2 potten Garden Gourmet VUNA
1 kleine verse rode appel
1 rijpe avocado
1 krop groene krulsla
40 g alfalfaspruiten
1 eetlepel kleine kappertjes
½ kleine rode ui
4 versgebakken vegan bagels (bijv. volkoren brood)
2 eetlepels vergine olijfolie
Citroensap
Zwarte peper
BEREIDING
1. 1. Snijd de ingrediënten
2.
Schep de kappertjes en VUNA door de salade van appel, avocado en ui.
4. 4. Beleg de bagel
Breng op smaak met (extra) citroen-sap, olijfolie en peper.
5. Snij de bagels
Snij de bagels doormidden en garneer met sla en alfalfa.
Verdeel de salade over de bagels.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving