Voor de wraps mix je de melk, ei, bosui en de helft van de spinazie zo fijn mogelijk in een blender. Voeg vervolgens bloem en wat peper en zout toe. Meng nog 1 minuut in de blender tot een glad beslag. Bak 4 pannenkoeken, ofwel wraps, in een middelgrote koekenpan in olijfolie. Bak ze op middelhoog vuur zodat de kleur mooi groen blijft. Laat de wraps afkoelen.
Ingrediënten
2 potten Garden Gourmet VUNA
200 g vers gewassen spinazie
250 ml plantaardige melk, bijvoorbeeld haver- of amandelmelk
125 g bloem of volkoren meel
1 groot ei
komkommer
1 groene appel (Granny Smith)
3 lente-uitjes
½ rode ui
zout
peper
Olijfolie om te frituren
Wraps met VUNA
Wil je iets nieuws proberen? Ontdek dan onze groene vegan wrap met Sensational Vuna en heerlijke yoghurtdip! Heerlijk en zo "instagramable"!
BEREIDING
1. Bak de wraps
2. SNIJD DE GROENTE
Snij voor de vulling de komkommer in de lengte door, schraap de zaadjes er met een lepel uit en snij in reepjes van ongeveer 10 cm. Leg deze apart.
3. SNIJD APPEL EN DE ANDERE GROENTEN EN VOEG DE VUNA TOE
Snij de appel en paprika in dunne reepjes en de rode ui en bosui in ringen. Voeg VUNA toe en schep het
geheel door elkaar.
4. Vul de wraps
Vul de wraps met een mengsel van spinazieblaadjes, appelpartjes, komkommerreepjes, gesnipperde ui, bosui en VUNA.
5. SERVEREN MAAR!
Bestrooi de wraps met een beetje yoghurtdip. Vouw een kwart van de wrap van onderaf over de vulling en rol de wrap vanaf de zijkant op. Serveer de wraps met de rest van de yoghurtdille dip.

CULINAIRE TIPS
Voor de yoghurtdip
Voor de yoghurtdip worden de volgende ingrediënten gebruikt: 200 ml yoghurt, 1 eetlepel mayonaise, 1 klein bundeltje dille. Hak de dille fijn en meng met de yoghurt en mayonaise. Kruid met peper en zout.
Nutritionele informatie