Rouleaux de printemps Garden Gourmet Vuna

Springrolls met VUNA

Serving 1 PORTIES
Tijdsduur 20 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pot Garden Gourmet VUNA
8 rijstbladeren
80 g rode kool
120 g komkommer
40 g Romeinse sla
15 g uienscheuten
40 g tomatenchutney
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Springrolls met VUNA

Als je zin hebt in een eenvoudige maar andere maaltijd voor je picknick, probeer dan deze veganistische zomerbroodjes bij VUNA by Garden Gourmet!

BEREIDING

1. Snij de komkommer en rode kool

Was en snij de komkommer en rode kool in reepjes.

2. Meng de VUNA met de (tomaten)chutney

Meng de VUNA met de (tomaten)chutney.

3. Dompel de rijstvellen

Dompel het eerste rijstvel gedurende 10-15 seconden in koud water en leg op een bord.

4. Rol je vegan loempia's!

Leg wat sla, lenteui, komkommer-reepjes, rode kool en VUNA in het midden. Maak je vingers nat met water, vouw de zijkanten naar het midden en rol het rijstvel op. Herhaal met de rest van de rijstvellen.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving