Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en besprenkel tijdens het kookproces (15 minuten) met sushiazijn.
Ingrediënten
Poke Bowl met Vuna
Wel eens van poke bowls gehoord? Wil je het proberen? Ontdek dan onze vegan poke bowl met de Garden Gourmet Sensational Vuna! Zo heerlijk!
BEREIDING
Ondertussen, bereid de vinaigrette voor: meng alle ingrediënten. In plaats van de zoete Japanse rijstwijn kun je witte wijn gebruiken met 2 theelepels agavesiroop. Verwijder de zaden uit de rode paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Snijd de mango, radijs, komkommer en avocado en besprenkel met limoensap. Snijd de rode kool in zeer dunne reepjes en leg de spinazie in koud water.
Verdeel de afgekoelde rijst over twee kommen. Verdeel de groenten en mango over de rijst. Garneer met spinazieblaadjes in het midden met daarop VUNA.
Serveer de kommen met de sojasaus vinaigrette en strooi er gemengde sesamzaadjes over